Hecht Steamroller grille

  • Status: Leverbaar in 6 dagen
  • Verzendgewicht: 10,00Kg
  • Productcode: 3250
€249,00
Qty

Artikel opgenomen in ons assortiment op 22-10-2016

Stijlvolle tuin houtskoolgrill met een zeer onderscheidend design en solide constructie. Grill is gemaakt van hoogwaardig staal blad met een dikte van 1,5 mm, dat een lange levensduur garandeert.
Ter bescherming tegen de schadelijke effecten van grillen is die geheel bedekt met een zwarte hittebestendige verf. Grill is voorzien van regelbare zijdeur grill en flap op de schoorsteen. Met deze aanpassing en een thermometer, die een integraal onderdeel van de grill is, kunt u de ideale temperatuur handhaven. Voor meer comfort, heeft de grill 2 rasters, waarvan het bovenste rooster verwijderbaar is voor eenvoudige opslag.
Voor het gemakkelijker reinigen van de grill, is er een handige zijdeur om de as weg te doen. Voor nog meer comfort is de grill voorzien van stalen wielen en een grote stalen leuning. Hoogwaardige materialen en robuuste ontwerp zorgt voor een goede stabiliteit en veilig vervoer.
Grill zal niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elke tuin zijn, maar ook een geweldig kookgerief om uw favoriete gerechten te grillen.

afmetingen:

Breedte 84 cm
Hoogte 153 cm
Lengte 90 cm