Hecht 133R Bosmaaier met 4-takt motor

  • Status: Leverbaar in 2 dagen
  • Verzendgewicht: 8,00Kg
  • Productcode: 3153
€229,95 €269,95

Korting : €40,00

Qty

Artikel opgenomen in ons assortiment op 28-05-2016

Praktische en lichtgewicht benzine bosmaaier met 4-takt motor met een inhoud van 33,5 cm3 en een vermogen van 1.1 pk. Geleverd met accessoires zoals een trimmerkop, maaimes, verstelbaar harnas en gereedschap.

De 4-takt machine is uitgerust met een benzine motor met een vermogen van 1,1 pk, die alles op betrouwbare wijze kan verwerken, zelfs dichtere vegetatie. Voor het gemakkelijker koud starten van de motor is deze voorzien van een primer (pompje die brandstof naar de carburateur stuurt).
De machine is uitgerust met een kwaliteits metalen mes en een semi-automatische trimmerkop met kniptang, als de draad is versleten tik dan de trimmerkop op de grond en de draad wordt automatisch verlengd. De draad wordt dan automatisch aanpast aan de gewenste lengte. Tijdens het maaien is het dus niet nodig om de draad steeds handmatig te verlengen.
Voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werk is de machine uitgevoerd met een ergonomisch gevormde handgreep met anti-slip laag. De gehele handgreep kan worden ingesteld op de optimale hoek van de gebruiker. Dankzij het lage gewicht van slechts 7.5 kg en een verstelbaar harnas is deze machine zeer goed handelbaar.

Prijs is btw incl
2 jaar garantie